Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Habelas Hailas (307559) - cavallitos (1367305) » 305093424: T32/J2/V

Liga 305093424 Información oficial sobre el partido 305093424 en Hattrick

11.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / V.120 (5633)

Habelas Hailas Alineación oficial del equipo 'Habelas Hailas' en el partido 2 - 2 Reggae_Boys Alineación oficial del equipo 'Reggae_Boys' en el partido
Chen Glam (41') 1 - 0
1 - 1 Leon Mertens (60')
1 - 2 Alex Grachisi (78')
José Lopera (84') 2 - 2
Habelas Hailas Alineación oficial del equipo 'Habelas Hailas' en el partido 2 - 2 Reggae_Boys Alineación oficial del equipo 'Reggae_Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Habelas Hailas Alineación oficial del equipo 'Habelas Hailas' en el partido 2 - 0 Reggae_Boys Alineación oficial del equipo 'Reggae_Boys' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Habelas Hailas

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Habelas va ser Chen Glam.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Habelas aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan José Lopera va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Fernando Canedo de Habelas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Guntademaro Aganzo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, José Lopera quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Pablo Antón de Habelas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Norman Sayce no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Reggae_Boys

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 60. L'anotador per Reggae_Boys va ser Leon Mertens, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alex Grachisi va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Reggae_Boys, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Aurél Sárosi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Reggae_Boys sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Zbigniew Hołub, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 81 minuts, el Reggae_Boys va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Davide Zavalloni.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Zbigniew Hołub de Reggae_Boys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mojmír Valčík probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Miguel Ángel Méndez, en lloc de córrer, relliscava.