Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayer de Münich (48362) - R.C. deportivo los Francis (121719) » 305092325: T32/J7/V

Liga 305092325 Información oficial sobre el partido 305092325 en Hattrick

15.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / V.100 (5613)

Campello Alineación oficial del equipo 'Campello' en el partido 3 - 1 aRMaJo Alineación oficial del equipo 'aRMaJo' en el partido
Edgardo Galtarossa (35') 1 - 0
1 - 1 Alessandro Manunta (36')
Josep Benazet (67') 2 - 1
Edgardo Galtarossa (77') 3 - 1
Campello Alineación oficial del equipo 'Campello' en el partido 3 - 1 aRMaJo Alineación oficial del equipo 'aRMaJo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Campello Alineación oficial del equipo 'Campello' en el partido 5 - 0 aRMaJo Alineación oficial del equipo 'aRMaJo' en el partido
Tiene mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campello

Goles Goles

  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Edgardo Galtarossa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Campe prenia la batuta de l'encontre al minut 67, quan en Josep Benazet va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, Campe va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Edgardo Galtarossa, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cálico Algora! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Edgardo Galtarossa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 206 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 66 minuts de joc, Sacarino Juviño semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): En Josep Benazet ocupà el lloc d'en George Haarhuis al 11 minuts, dos minuts després que el jugador de Campe quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Oneir Marchetti es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rubén Leciñana.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Mauro García de Sobresaca, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

aRMaJo

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alessandro Manunta que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Xuan Cabanilla va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Oneir Marchetti va aconseguir desviar el seu xut a córner.