Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Punzadores (30745) - Triángulo S.L. (1371120) » 305090912: T32/J4/V

Liga 305090912 Información oficial sobre el partido 305090912 en Hattrick

25.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / V.75 (5588)

Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido 5 - 1 SocKeR's TeaM Alineación oficial del equipo 'SocKeR's TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atletico Punzadores Alineación oficial del equipo 'Atletico Punzadores' en el partido 4 - 2 SocKeR's TeaM Alineación oficial del equipo 'SocKeR's TeaM' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,8 % 17,6 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Punzadores

Goles Goles

  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 58 gràcies a la jugada de Petros Mpakatselis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Petros Mpakatselis va incrementar l'avantatge de Punzadores amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 82 minuts, el tirador de faltes del Punzadores va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jens Nordvik, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Punzadores va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rik Hijdra va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Petros Mpakatselis va augmentar l'avantatge de Punzadores a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Pierre-Albert Rivard va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Punzadores.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Álvaro Bolaños va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Punzadores se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Fernando Badenes que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rik Hijdra de Punzadores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SocKeR's TeaM

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): SocKeRs van mostrar una bona compenetració quan al minut 76 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pedro Racaj va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tuomas Moisio de SocKeRs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Mikael Hultbrant ocupà el lloc d'en Mario Mota Pacheco al 14 minuts, dos minuts després que el jugador de SocKeRs quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.