Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C:Barcelona007 (799497) - Rayo Nacional (1421202) » 305087822: T32/J2/V

Liga 305087822 Información oficial sobre el partido 305087822 en Hattrick

11.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / V.20 (5533)

Forza Santako Alineación oficial del equipo 'Forza Santako' en el partido 0 - 1 AT. CRUZEIRO Alineación oficial del equipo 'AT. CRUZEIRO' en el partido
0 - 1 Limay Sánchez (76')
Forza Santako Alineación oficial del equipo 'Forza Santako' en el partido 0 - 1 AT. CRUZEIRO Alineación oficial del equipo 'AT. CRUZEIRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Forza Santako Alineación oficial del equipo 'Forza Santako' en el partido 2 - 0 AT. CRUZEIRO Alineación oficial del equipo 'AT. CRUZEIRO' en el partido
Tiene mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Santako

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Kaj Rosendahl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Santako se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Santako va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Cálico Outeiriño en un 1 contra 1 amb el porter Robert Wurm, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Daniele Stracciati haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Santako al minut 23.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Eetu Sarajärvi quasi dona a Santako l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Santako per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Cálico Outeiriño va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Damià Masdeu arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Anthony Briche va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Santako Josef Seifert quasi va assolir l'empat al minut 81 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Roger Preses va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 82, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

AT. CRUZEIRO

Goles Goles

  • 135 Minuto 76 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Limay Sánchez va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cruzeiro, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Joaquín Parreño va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Miguel Zalaca va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Juan Miguel Zalaca va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.