Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fontiñas SDC (1369081) - Atletico Mitico (435972) » 305086494: T32/J6/IV

Liga 305086494 Información oficial sobre el partido 305086494 en Hattrick

08.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / IV.60 (3483)

Valencia Delta Alineación oficial del equipo 'Valencia Delta' en el partido 2 - 1 rapido celtas de foz Alineación oficial del equipo 'rapido celtas de foz' en el partido
0 - 1 Oscar Acevedo (37')
Luis Tolosa Carrión (60') 1 - 1
Luis Tolosa Carrión (74') 2 - 1
Valencia Delta Alineación oficial del equipo 'Valencia Delta' en el partido 2 - 1 rapido celtas de foz Alineación oficial del equipo 'rapido celtas de foz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valencia Delta Alineación oficial del equipo 'Valencia Delta' en el partido 2 - 1 rapido celtas de foz Alineación oficial del equipo 'rapido celtas de foz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Delta

Goles Goles

  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, Luis Tolosa Carrión va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Corria el minut 74, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Valencia s'avançava en el marcador després que en Luis Tolosa Carrión xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Martí Rebull va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Ovidio Portomeñe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Valencia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Manolo Triana del Valencia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jaime Linares Torras va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manolo Triana de Valencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

rapido celtas de foz

Goles Goles

  • 137 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Olli Lenkkeri va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 37 de joc. Oscar Acevedo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip rapido Olli Lenkkeri quasi marca al minut 25 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gonzalo del Río l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Mirete Collado va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.