Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valmon C.F. (489768) - socceraxes (796312) » 305085620: T32/J11/IV

Liga 305085620 Información oficial sobre el partido 305085620 en Hattrick

12.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / IV.44 (3467)

San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido 2 - 0 Brancos Español Alineación oficial del equipo 'Brancos Español' en el partido
Robbert Wolfbusch (31') 1 - 0
Robbert Wolfbusch (33') 2 - 0
San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido 2 - 0 Brancos Español Alineación oficial del equipo 'Brancos Español' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido 2 - 0 Brancos Español Alineación oficial del equipo 'Brancos Español' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Blas United

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): United, atacant per l'esquerra al minut 31, va aprofitar el magnífic llançament de Robbert Wolfbusch per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Robbert Wolfbusch va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 3 (Ocasión de penalti): United va gaudir d'un penal a favor al minut 3, però el jugador Ludovic Hoguet va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Gabriel Mardones.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rômulo Chapinha va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Goodman Jabavu del United ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Goodman Jabavu de United es va emportar una amonestació al minut 73 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32, Robbert Wolfbusch de United es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 70 (Evento clima: sol, OK técnico): En Essa Sufi va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Brancos Español

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brancos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juanjo Solé, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 25, el Brancos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Juan Portales va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 68, un contraatac del Brancos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gerhardt Virchow perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Fradique Cacilhas va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.