Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barroso (1459802) - Yamaha Factory Racing (1417006) » 305084635: T32/J3/IV

Liga 305084635 Información oficial sobre el partido 305084635 en Hattrick

18.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / IV.27 (3450)

Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 2 - 2 Campanu Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Campanu Futbol Club' en el partido
0 - 1 Juan Fernandez (29')
Ekkehard Wurmseder (68') 1 - 1
1 - 2 Alexandre Bulhosa (70')
Max Rotacher (73') 2 - 2
Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 2 - 2 Campanu Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Campanu Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barroso Alineación oficial del equipo 'Barroso' en el partido 2 - 0 Campanu Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Campanu Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barroso

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors del Barroso amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 68, deixant Ekkehard Wurmseder en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Max Rotacher de Barroso va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Barroso per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Max Rotacher, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 53 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Yusuf Pelit va ridiculitzar a en Marco Frisario amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Jean-Charles Moisan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barroso se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amuras Pilipūnas.

Campanu Futbol Club

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Juan Fernandez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Campanu i marcant el 0 - 1.
  • 170 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Alexandre Bulhosa va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Campanu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Fernandez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Marco Frisario de Campanu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Frisario de Campanu va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Jussi Käri es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.