Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

100%Catalans (1371047) - Insidiño (990537) » 302419377: T32/R1

Copa 302419377 Información oficial sobre el partido 302419377 en Hattrick

01.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 1

Henrikitos Alineación oficial del equipo 'Henrikitos' en el partido 1 - 5 triponteam Alineación oficial del equipo 'triponteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Henrikitos Alineación oficial del equipo 'Henrikitos' en el partido 1 - 1 triponteam Alineación oficial del equipo 'triponteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Henrikitos

Goles Goles

  • 143 Minuto 7 (Gol de contra por la derecha): El jugador Enrique Galíndez de Henrikitos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Henrikitos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Enrique Galíndez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Henrikitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 109, quan Matthew Stokes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Baltasar Alfama de Henrikitos es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jonas Fuerst de Henrikitos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Franz Altendorf xutant per a Henrikitos va fer anar la pilota just on la volia, però Tomás Puente, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Berke Çeliksoy de Henrikitos anava molt fort i col·locat però Tomás Puente no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Henrikitos, Mattia Bleve, col·locà la pilota just a les mans d'en Tomás Puente. El marcador: 1 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Enrique Galíndez, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tomás Puente va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Henrikitos i 1 - 5 al marcador.

triponteam

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jens-Jürgen Autering per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Wilfried Elgersma ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): triponteam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Gérard Charef va quedar-se sol davant el porter Berke Çeliksoy, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 110 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de triponteam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nikola Traykov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniil Anikeev de triponteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniil Anikeev es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Bulcsú Aba de triponteam va abandonar el terreny de joc després de 84 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joachim Stanowski va entrar en el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jens-Jürgen Autering de triponteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Berke Çeliksoy en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Gérard Charef va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de triponteam, Tomás Puente, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Audružis Jašinskas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 5 per a triponteam.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de triponteam Dragos Ion va intentar enganyar Berke Çeliksoy amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 5.