Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cantillana (772263) - siempre malaga (988019) » 302419031: T32/R1

Copa 302419031 Información oficial sobre el partido 302419031 en Hattrick

01.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 1

rayo de neptuno Alineación oficial del equipo 'rayo de neptuno' en el partido 3 - 2 siempre malaga Alineación oficial del equipo 'siempre malaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rayo de neptuno Alineación oficial del equipo 'rayo de neptuno' en el partido 2 - 1 siempre malaga Alineación oficial del equipo 'siempre malaga' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayo de neptuno

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Niklas Pistotnik, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del neptuno se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Byron Mason va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Dennis Brücker per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Nikola Debelyanov gairebé va marcar per a neptuno des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 104 per blocar una centrada d'en Luca Bartoli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de neptuno.
  • 285 Minuto 106 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de neptuno a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Paulo Baumert va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Byron Mason, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de neptuno, Niklas Pistotnik, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de neptuno Armando Scaccia, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Erlends Tumšs. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Paulo Baumert, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Erlends Tumšs va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de neptuno i 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Luca Bartoli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a neptuno.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Otto Simensen xutant per a neptuno va fer anar la pilota just on la volia, però Erlends Tumšs, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

siempre malaga

Goles Goles

  • 164 Minuto 70 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Damiano Di Lonardo de siempre va marcar de penal l'empat al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): siempre va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Otto Simensen va desviar el xut final de Luke Tipton després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dennis Brücker es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39 de partit, el jugador Luis Iturren de siempre es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Lenny Andersson estava fent un bon partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Damiano Di Lonardo de siempre, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Otto Simensen en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de siempre Dennis Brücker va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Luis Iturren de siempre va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Maurizio Heinen de siempre anava molt fort i col·locat però Otto Simensen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de siempre Andrea Molino va intentar enganyar Otto Simensen amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.