Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peposporting (1418668) - mldarchitecture (488871) » 299837986: T31/R7

Copa 299837986 Información oficial sobre el partido 299837986 en Hattrick

22.09.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 7

brownisalbinegros Alineación oficial del equipo 'brownisalbinegros' en el partido 4 - 2 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
brownisalbinegros Alineación oficial del equipo 'brownisalbinegros' en el partido 2 - 1 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

brownisalbinegros

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tore Jansson de brownisalbinegros aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del brownisalbinegros van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marinel Mariş va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de brownisalbinegros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Patrik Daňo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): brownisalbinegros va aconseguir el 4 - 1 quan Adrián Mellado va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Marinel Mariş una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Vitoriano Devesa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): brownisalbinegros va estar a punt de marcar quan Lucrecio Chamarro va fer una passada impressionant a Adrián Mellado, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

mldarchitecture

Goles Goles

  • 135 Minuto 50 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Josep Maria Jové va marcar el 3 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, mldarchitecture seguien lluitant fins al final. Al minut 79, fruit d'aquests esforços, Miguel Delgado va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de mldarchitecture, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Francisco Cubero Arévalo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Qamar Arghiyani de mldarchitecture va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.