Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rovira Guillen (779669) - Paco Lozano C.F. (990568) » 299606778: T31/R6

Copa 299606778 Información oficial sobre el partido 299606778 en Hattrick

15.09.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 6

Freak power Alineación oficial del equipo 'Freak power' en el partido 4 - 3 ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Freak power Alineación oficial del equipo 'Freak power' en el partido 1 - 2 ATLETICO BACOPA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO BACOPA' en el partido
Tiene bastante suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,6 % 52,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Freak power

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pablo Davoli, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Freak va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Memphis Vlaemynck va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dobri Ristov.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Jörge Debaty va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Freak.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antti Turunen de Freak va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jörge Debaty de Freak, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dobri Ristov en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Freak Pablo Davoli va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Lorenzo Elvis Hendel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Freak.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Freak, Friedhelm Sydekum, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.

ATLETICO BACOPA

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de ATLETICO al minut 68. Björn Henriksson va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Anders Refsland quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Derrick Meyers va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Luis Viana de ATLETICO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 88, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Derrick Meyers de ATLETICO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Anders Refsland es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Luis Viana.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Björn Henriksson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Dobri Ristov de ATLETICO anava molt fort i col·locat però Antti Turunen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Nil Olivé va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de ATLETICO a la tanda de penals: 2 - 3!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ricardo Barcia de Mera va xutar fora per a ATLETICO, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ezechiele Monachini xutant per a ATLETICO va fer anar la pilota just on la volia, però Antti Turunen, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.