Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athlètic Club Gràcia (1435342) - AD Gole (314726) » 299606623: T31/R6

Copa 299606623 Información oficial sobre el partido 299606623 en Hattrick

15.09.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 6

CD Estrella Azul Alineación oficial del equipo 'CD Estrella Azul' en el partido 1 - 2 Real Carbayon Alineación oficial del equipo 'Real Carbayon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Estrella Azul Alineación oficial del equipo 'CD Estrella Azul' en el partido 1 - 2 Real Carbayon Alineación oficial del equipo 'Real Carbayon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Estrella Azul

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Estrella una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Simon Isaksen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Estrella va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lefteris Zilotis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Onofre Acevedo do Río.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42, Vidar Bøe arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alban Marotte va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ismo Tuomikoski.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Simon Isaksen va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Real Carbayon

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): El Carbayon era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Joaquín Ventura va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): Amb 55 minuts jugats, Julio Hernández de Carbayon va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan Jano Mayorga va estar a punt de posar per davant a Carbayon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pascasio Cerreda va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Adolfo Bustelo es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Armando Barbón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Carbayon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Máximo Fernández de Carbayon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.