Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ducver F.C (1578426) - Dinamo Madrid (121264) » 299606610: T31/R6

Copa 299606610 Información oficial sobre el partido 299606610 en Hattrick

15.09.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 6

Racing Sinentender Alineación oficial del equipo 'Racing Sinentender' en el partido 1 - 4 wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Sinentender Alineación oficial del equipo 'Racing Sinentender' en el partido 2 - 0 wizzer's Alineación oficial del equipo 'wizzer's' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Sinentender

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, Gert Bernolet va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 42 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Grzegorz Gałkowski quasi empata el partit al minut 42, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Rafael Casterá no oblidarà el que li va passar durant el minut 51. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Jesús Abril va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Sinentender estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

wizzer's

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Robin Lyhbeck sempre és una garantia. Al minut 33, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Juan Miguel Bragado marcar el 0 - 1 per al wizzer's.
  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El porter de wizzer's va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Anders Stefansson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 44 minuts, Robin Lyhbeck va superar per velocitat Peer Boelhouwer per posar el 1 - 3 al marcador.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): wizzer's va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Anders Stefansson va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del wizzer's sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Miguel Bragado, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Eduardo Garrido quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Petre Mitrea, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Miguel Bragado de wizzer's amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Passats 63 minuts de joc, en Carlos Colunga de wizzer's va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.