Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPORTIVA F.C. (802129) - Larvaes FC (48281) » 299375874: T31/R5

Copa 299375874 Información oficial sobre el partido 299375874 en Hattrick

08.09.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 5

SPORTIVA F.C. Alineación oficial del equipo 'SPORTIVA F.C.' en el partido 2 - 1 XUR-HISSOS Alineación oficial del equipo 'XUR-HISSOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPORTIVA F.C. Alineación oficial del equipo 'SPORTIVA F.C.' en el partido 2 - 1 XUR-HISSOS Alineación oficial del equipo 'XUR-HISSOS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,4 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTIVA F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): SPORTIVA s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Helmi Diebler per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SPORTIVA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Oleg Zakharov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Helmi Diebler de SPORTIVA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Antonio Jalón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Carlos Manuel Laciar va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerard Monfort.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gaspare Medori va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Oleg Zakharov.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Gerard Monfort ocupà el lloc d'en Helmi Diebler al 65 minuts, dos minuts després que el jugador de SPORTIVA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

XUR-HISSOS

Goles Goles

  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del XUR-HISSOS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dejan Žakula va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Pedro Pidal al minut 34 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 39 minuts de joc, César Ortiz semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, César Ortiz de XUR-HISSOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Menandro Covas de XUR-HISSOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Salvatore Caranfa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Giuseppe Zani. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.