Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villanovense (123492) - DESIERTO DORADO (307601) » 299375731: T31/R5

Copa 299375731 Información oficial sobre el partido 299375731 en Hattrick

08.09.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 5

Vegets Alineación oficial del equipo 'Vegets' en el partido 5 - 2 DESIERTO DORADO Alineación oficial del equipo 'DESIERTO DORADO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vegets Alineación oficial del equipo 'Vegets' en el partido 5 - 1 DESIERTO DORADO Alineación oficial del equipo 'DESIERTO DORADO' en el partido
Tiene un resultado normal 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vegets

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Karlheinz Poser va donar a Vegets un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ole Jørgensen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vegets se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 61.
  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Pertti Sinimaa sempre és una garantia. Al minut 68, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Vivien Dauguet marcar el 3 - 1 per al Vegets.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Vegets va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Wolf-Bennet Bertz va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vegets va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Karlheinz Poser progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Passaven 5 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pertti Sinimaa va rematar alt.
  • 232 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 6 quan Artur Szewc de Vegets gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

DESIERTO DORADO

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de George Sharpe que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): DESIERTO van mostrar una bona compenetració quan al minut 70 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Fernando Jörg va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Al minut 83, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Kuba Kaczorek va fallar-lo.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Stefan Milaković va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.