Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lleida blues (488744) - Duergar Team (122192) » 299375130: T31/R5

Copa 299375130 Información oficial sobre el partido 299375130 en Hattrick

08.09.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 5

Gornal forever Alineación oficial del equipo 'Gornal forever' en el partido 4 - 1 Duergar Team Alineación oficial del equipo 'Duergar Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gornal forever Alineación oficial del equipo 'Gornal forever' en el partido 4 - 0 Duergar Team Alineación oficial del equipo 'Duergar Team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gornal forever

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sergi Orà, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del forever se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de forever pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sergi Orà va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de forever va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Philibert Mouchard progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Henk Melchers, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a forever.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Dietrich Monard gairebé va marcar per a forever des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de forever la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 59 podia haver acabat en gol, però Xavier Valle va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Al minut 62, Henk Melchers gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El forever ho intentava per la dreta per mitjà de Leonir de Almeida, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Javier Terrona gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xavier Valle va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cris Frederich de forever amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Duergar Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Duergar van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 1 mitjançant en Renato Boaño.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Christian Soukup va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Emilio Brandeso, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Duergar van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 63 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Emilio Brandeso, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lluís-Anton Ribera de Duergar es va guanyar la targeta groga merescudament.