Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chelsea Imperial (1421344) - fc farulillos (1338729) » 299375077: T31/R5

Copa 299375077 Información oficial sobre el partido 299375077 en Hattrick

08.09.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 5

Bayer de Vives Alineación oficial del equipo 'Bayer de Vives' en el partido 1 - 2 UD Taradell Alineación oficial del equipo 'UD Taradell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bayer de Vives Alineación oficial del equipo 'Bayer de Vives' en el partido 2 - 0 UD Taradell Alineación oficial del equipo 'UD Taradell' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayer de Vives

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Fre Chairi es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nicola Spinelli va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Bayer Nicola Spinelli quasi va assolir l'empat al minut 6 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Fre Chairi de Bayer va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Nicola Spinelli va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Dionisio Soto va estar a punt d'empatar per a Bayer quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gerard Terol va desviar la pilota a l'últim instant.

UD Taradell

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Taradell el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gianfranco Gulisano va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 105 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 65, Gian Maria Di Renzo va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Gianfranco Gulisano, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Taradell van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Federico Romanisio va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 19, un contraatac del Taradell no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ordoño Alén perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Paco Calzador es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Johan Dahlblad.