Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventus de Turon (122035) - Team JiSi '06 (1370616) » 299374948: T31/R5

Copa 299374948 Información oficial sobre el partido 299374948 en Hattrick

08.09.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 5

Juventus de Turon Alineación oficial del equipo 'Juventus de Turon' en el partido 1 - 2 Team JiSi Alineación oficial del equipo 'Team JiSi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juventus de Turon Alineación oficial del equipo 'Juventus de Turon' en el partido 2 - 0 Team JiSi Alineación oficial del equipo 'Team JiSi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventus de Turon

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Corria el minut 16, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Juventus s'avançava en el marcador després que en Wilfred Bodoux xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Sergey Belyavskiy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Russell Wintersgill va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Eguiaga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Eguiaga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Miljan Prelević es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Filippo Ackermann de Juventus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Béla Mónos de Juventus es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Team JiSi

Goles Goles

  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Team va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alán Fra, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Heinz-Mario Eschrich que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 76 minuts quan Heinz-Mario Eschrich va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a Team.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Team, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Alán Fra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alán Fra, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Nils Günter Barbera va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 64, un contraatac del Team no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Fedor Keijer perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.