Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

playa san juan fc (1430408) - piruleta azul (772340) » 298918503: T31/R3

Copa 298918503 Información oficial sobre el partido 298918503 en Hattrick

25.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 3

Tanganika F.C. Alineación oficial del equipo 'Tanganika F.C.' en el partido 5 - 3 Fruime F.C. Alineación oficial del equipo 'Fruime F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tanganika F.C. Alineación oficial del equipo 'Tanganika F.C.' en el partido 4 - 1 Fruime F.C. Alineación oficial del equipo 'Fruime F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tanganika F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 14 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Xico Marinho llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 34 minuts, Diego Casos va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Sorin Iancu va augmentar l'avantatge de Tanganika a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Tanganika va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Diego Casos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jorge Tey que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Casos va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Diego Casos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raúl Sáenz Oliván va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Fruime F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors de Fruime no defallien en cap moment. Producte d'això, en Julián Carballo va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 1.
  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Emmanuel Maguin va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Fruime va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 77.
  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 3 quan Julián Carballo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 88 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Fruime va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tonny Vorgaard es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fruime va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emmanuel Maguin va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Roberto Selma va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emmanuel Maguin.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tonny Vorgaard de Fruime es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Fruime, en Emmanuel Maguin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.