Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ola owned U (122381) - GILIUS1980 (439019) » 298918459: T31/R3

Copa 298918459 Información oficial sobre el partido 298918459 en Hattrick

25.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 3

UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 5 - 3 La Coruña SAD Alineación oficial del equipo 'La Coruña SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido 0 - 1 La Coruña SAD Alineación oficial del equipo 'La Coruña SAD' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UAOC

Goles Goles

  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del UAOC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Abdijalil Toktogulov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Valdovinos va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de UAOC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abdijalil Toktogulov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Atanas Taslakov hauria d'haver estat gol al minut 84 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 118 (Ocasión por la derecha): UAOC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 118, quan Abdijalil Toktogulov va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): David Eceiza de UAOC va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Alfie Rooney anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a UAOC.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Atanas Taslakov va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de UAOC Ditmir Kukësi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Amir Sarmento es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Niklas Eriksson de UAOC, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Amir Sarmento en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 3.

La Coruña SAD

Goles Goles

  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Noé Ramírez quedar desmarcat i marcar per a Coruña al minut 51. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 24, quan en Ignacio Hernández-Maureta va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Coruña va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Pellejero va desviar el xut final de Noé Ramírez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Pedro Magariños Blanco de Coruña va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 63 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Noé Ramírez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Juli Dalmau quasi marca en una jugada assajada de córner que Pablo Viudo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Coruña, Juli Dalmau, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Marian Łochowicz de Coruña, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival David Pellejero en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Arnold de Bellefroid d'Oudoumont xutant per a Coruña va fer anar la pilota just on la volia, però David Pellejero, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Cristian Miguel Duszenko de Coruña anava molt fort i col·locat però David Pellejero no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Santiago Urquijo va xutar fora per a Coruña, el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!