Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Los Benet (309297) - TTineo (122252) » 298918012: T31/R3

Copa 298918012 Información oficial sobre el partido 298918012 en Hattrick

25.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 3

pinocho_team Alineación oficial del equipo 'pinocho_team' en el partido 3 - 4 Els Lirons Alineación oficial del equipo 'Els Lirons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pinocho_team Alineación oficial del equipo 'pinocho_team' en el partido 0 - 2 Els Lirons Alineación oficial del equipo 'Els Lirons' en el partido
Tiene bastante suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pinocho_team

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): pinocho_team va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 43 Jonathan Moreno va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Wimpe Vierhouten sempre és una garantia. Al minut 44, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jonathan Moreno marcar el 2 - 0 per al pinocho_team.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jonathan Moreno, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a pinocho_team.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El pinocho_team va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Theo Bargo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Wimpe Vierhouten va estar a punt de marcar al minut 77 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Theo Bargo de pinocho_team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tomas Rikardsson va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Els Lirons

Goles Goles

  • 152 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Lirons va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Julián Corral va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Anthony Vocanson va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 48 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 55. L'anotador per Lirons va ser Ramón Iñigo, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 56, quan Niklas Witterschlick va posar els visitants Lirons per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lirons que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Niklas Witterschlick, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Jacob Retov de Lirons, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Lirons quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Niklas Witterschlick va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julián Corral.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ramón Iñigo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.