Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gatusso FC (1601321) - villanovense (123492) » 298917220: T31/R3

Copa 298917220 Información oficial sobre el partido 298917220 en Hattrick

25.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 3

C.D.Rexo Alineación oficial del equipo 'C.D.Rexo' en el partido 1 - 2 Vegets Alineación oficial del equipo 'Vegets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Rexo Alineación oficial del equipo 'C.D.Rexo' en el partido 0 - 2 Vegets Alineación oficial del equipo 'Vegets' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Rexo

Goles Goles

  • 143 Minuto 66 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de C.D.Rexo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 66, 何 (He) 若楠 (Ruonan) va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Arkadiusz Strugarek va entorpir al marcador d'en Emílio Figueiredo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Emílio Figueiredo va ser clau en la jugada d'atac de C.D.Rexo al minut 34, quan ell mateix va fer una passada brutal a 何 (He) 若楠 (Ruonan), que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El C.D.Rexo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en 何 (He) 若楠 (Ruonan) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): C.D.Rexo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 51, però Heiner Wursag va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): C.D.Rexo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emílio Figueiredo en un 1 contra 1 amb el porter Per Ötorp, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Krisztián Pflanzner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.D.Rexo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): En Heiner Wursag va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hafız Ertürkmen de C.D.Rexo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Vegets

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.D.Rexo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Edgardo Guzmán la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Vegets es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 34.
  • 171 Minuto 105 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eduardo Navas que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Vegets.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Edgardo Guzmán després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tănase Lazăr va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Vegets quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ole Jørgensen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ole Jørgensen de Vegets va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Era el minut 37 quan després d'una dura entrada, el jugador Wolf-Bennet Bertz de Vegets s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.