Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

2PAC F.C. (1365095) - Adios a HT (993157) » 298916892: T31/R3

Copa 298916892 Información oficial sobre el partido 298916892 en Hattrick

25.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 3

Lo que posees te acabará poseyendo Alineación oficial del equipo 'Lo que posees te acabará poseyendo' en el partido 2 - 3 Santa Pola Grizzlies Alineación oficial del equipo 'Santa Pola Grizzlies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Lo que posees te acabará poseyendo Alineación oficial del equipo 'Lo que posees te acabará poseyendo' en el partido 0 - 5 Santa Pola Grizzlies Alineación oficial del equipo 'Santa Pola Grizzlies' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo que posees te acabará poseyendo

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Antonio Baldassarre, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. poseyendo es posava per davant!
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Sławomir Pietruk va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sven-Erik Bentsen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 17, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de poseyendo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Henrique Saraiva, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 2, Jos Boderé de poseyendo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvio Antulov de poseyendo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Silvio Antulov es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Santa Pola Grizzlies

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 26. L'anotador per Grizzlies va ser Fortunato Tristán, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Guillermo Urraca va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Fortunato Tristán que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Fortunato Tristán quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Amets Iurrita al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pepe Rico Tendero de Grizzlies amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Grizzlies es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alejandro Espiérrez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pedro Meira al camp.