Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Deportivo Apian (799838) - CHEVERE FC (796225) » 298916506: T31/R3

Copa 298916506 Información oficial sobre el partido 298916506 en Hattrick

25.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 3

Real Deportivo Apian Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Apian' en el partido 1 - 0 Alfred Team Alineación oficial del equipo 'Alfred Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Deportivo Apian Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Apian' en el partido 2 - 0 Alfred Team Alineación oficial del equipo 'Alfred Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Deportivo Apian

Goles Goles

  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Muzaffer Yarar ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Deportivo es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gabriel Ventura ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Loïc Lemonnier! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rolf Heidl va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dragos Pârvulescu.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79, Loïc Lemonnier arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Muzaffer Yarar, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Semblava que Josep Lluís Sabarich s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80 de partit, el jugador Jean Skovsen de Deportivo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Muzaffer Yarar no era cap impediment.

Alfred Team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Germano Stefanutti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Denis Kubíček, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denis Kubíček de Alfred es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Denis Kubíček se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Florian Hajdamowicz de Alfred es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Marin Matoš va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.