Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

phosky team (779874) - Riddickteam (490238) » 298916308: T31/R3

Copa 298916308 Información oficial sobre el partido 298916308 en Hattrick

25.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 3

phosky team Alineación oficial del equipo 'phosky team' en el partido 2 - 1 Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
phosky team Alineación oficial del equipo 'phosky team' en el partido 2 - 0 Riddickteam Alineación oficial del equipo 'Riddickteam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

phosky team

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): phosky s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Horacio Cornejo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Dan Fjelen de phosky aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 37 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Alejandro Longoria es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 37, però el porter va aturar el seu xut.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El phosky ho intentava per la dreta per mitjà de Alejandro Venet, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ladislav Neuwirth al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Venet va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Miguel Salvà, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolas Berget de phosky amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Nicolas Berget ocupà el lloc d'en Edi Gligorjević al 55 minuts, dos minuts després que el jugador de phosky quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Riddickteam

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): El Riddickteam era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Diego Fuenllana va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Veniamin Krasnoshtanov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.