Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

santa isabel fs (990444) - Atlético Ceporro (1456475) » 298916257: T31/R3

Copa 298916257 Información oficial sobre el partido 298916257 en Hattrick

25.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 3

santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido 2 - 3 Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
santa isabel fs Alineación oficial del equipo 'santa isabel fs' en el partido 1 - 2 Atlético Ceporro Alineación oficial del equipo 'Atlético Ceporro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,7 % 48,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santa isabel fs

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): El isabel no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Rini Vellinga es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, isabel aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Santi Piñar va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): isabel van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 53, però Adolfo Rama va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Francisco Pérez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Rini Vellinga havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): En Juan Francisco Pérez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de isabel se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 103 (Ocasión por la derecha): isabel va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Francisco Pérez en un 1 contra 1 amb el porter Aleandro Saconato, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Atlético Ceporro

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 25, quan Roger Romero va posar els visitants Atlético per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 56 (Gol de penalti): Passaven 56 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ivan Skočić va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 173 Minuto 108 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Maciej Norowski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Atlético va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jan-Erik Claesson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 236 Minuto 99 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Santi Piñar va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan-Erik Claesson de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.