Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

depecheros (440136) - Pinilla Maravilla (801930) » 298644603: T31/R2

Copa 298644603 Información oficial sobre el partido 298644603 en Hattrick

18.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 2

depecheros Alineación oficial del equipo 'depecheros' en el partido 1 - 3 Pinilla Maravilla Alineación oficial del equipo 'Pinilla Maravilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
depecheros Alineación oficial del equipo 'depecheros' en el partido 1 - 2 Pinilla Maravilla Alineación oficial del equipo 'Pinilla Maravilla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

depecheros

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Tomé Portabales, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. depecheros es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Moncho Lopetegui. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ángel Llastarri de depecheros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pinilla Maravilla

Goles Goles

  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 32, quan Jaime Francia va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ignacio Ochoa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 108 Minuto 49 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 49, en Jaime Francia la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Dvir Shpigler que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Sleiman El-Sharif va estar a punt de posar per davant a Maravilla amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ramon Mataix va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Ignacio Ochoa quasi aconsegueix empatar per Maravilla al minut 28, però Ramon Mataix va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alvarado Ebazquin va entorpir al marcador d'en Ovidiu Enache per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Armando Barraza va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ovidiu Enache.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Armando Barraza de Maravilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.