Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paul B.T (1420811) - Goleadores Marteños (31176) » 298644448: T31/R2

Copa 298644448 Información oficial sobre el partido 298644448 en Hattrick

18.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 2

Neuras Conchos Alineación oficial del equipo 'Neuras Conchos' en el partido 4 - 0 Gainza Alineación oficial del equipo 'Gainza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Neuras Conchos Alineación oficial del equipo 'Neuras Conchos' en el partido 1 - 1 Gainza Alineación oficial del equipo 'Gainza' en el partido
Tiene bastante suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,4 % 37,3 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neuras Conchos

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Conchos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Víctor Manuel Cabanes, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 23 minuts, Francesco Romaniello va superar per velocitat Saúl Pardo Saenz per posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Plutarco Naranjo Cortés va augmentar l'avantatge de Conchos a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Ruiz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Esquinas de Conchos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Gainza

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Edmundo Soler va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 264 Minuto 20 (Ocasión de penalti): En Paco Sánchez va llençar un penal al minut 20. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 8 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 8 de partit, quan un jugador de Gainza, en Saúl Pardo Saenz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.