Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barcelona cfn (1458111) - Naval Deportivo (775378) » 298644378: T31/R2

Copa 298644378 Información oficial sobre el partido 298644378 en Hattrick

18.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 2

Real Burgos Alineación oficial del equipo 'Real Burgos' en el partido 2 - 3 Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Burgos Alineación oficial del equipo 'Real Burgos' en el partido 1 - 1 Ciruelos de Cervera F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciruelos de Cervera F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Burgos

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Rafael Camelo va donar a Burgos un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 64 minuts, el tirador de faltes del Burgos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Claiton Capanema, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Stavros Pezos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claiton Capanema de Burgos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Darko Omerović de Burgos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Thierno Dieng no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Ciruelos de Cervera F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 38 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Ciruelos al minut 38. Ewald Gutmann va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 160 Minuto 83 (Gol de falta): L'entrenador de Ciruelos es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Ewald Gutmann era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.
  • 116 Minuto 96 (Gol evento especial rápido + pase): Ewald Gutmann va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Matthias Hofböck, que no va fallar i va marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): František Otruba per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 19, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcel Kadaník de Ciruelos es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Diego Saiz no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.