Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Ona_TCN (438000) - Peña KAOS F.C (488382) » 298644281: T31/R2

Copa 298644281 Información oficial sobre el partido 298644281 en Hattrick

18.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 2

Worebey F.C Alineación oficial del equipo 'Worebey F.C' en el partido 3 - 5 Peña KAOS F.C Alineación oficial del equipo 'Peña KAOS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Worebey F.C Alineación oficial del equipo 'Worebey F.C' en el partido 2 - 1 Peña KAOS F.C Alineación oficial del equipo 'Peña KAOS F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Worebey F.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Ndiaga Dem de Worebey va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Orlondón Salinas de Worebey va aconseguir igualar el partit al minut 81, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Worebey la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 209 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Yossef Artzi va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Maximillian Axtner. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Silos Millán de Worebey es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maximillian Axtner de Worebey va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 105 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Maximillian Axtner de Worebey per doble groga al minut 105.
  • 513 Minuto 110 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Silos Millán de Worebey va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): En Silvano Knechtli va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Maximillian Axtner. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Worebey Binyamin Boucai va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Jorge Monsalve anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Worebey.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paolo Allegra va xutar fora per a Worebey, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gunnar Erik Fredgaard de Worebey anava molt fort i col·locat però Rafael Pascual no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ndiaga Dem, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rafael Pascual va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Worebey i 3 - 4 al marcador.

Peña KAOS F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Tilen Slonjšak de Peña va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 18 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 18 pels visitants. En Miguel Luis Baliña va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yossef Artzi de Peña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 111, Èdgar Sallà de Peña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Alberto de Prada de Peña va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ivan Passoni va prendre el seu rol al minut 85.
  • 095 Minuto 107 (Lesión): Peña es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Miguel Luis Baliña no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Èdgar Sallà al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Peña, Rafael Pascual, col·locà la pilota just a les mans d'en Williams Donald. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Antonio Raya Núñez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Peña Ivan Passoni no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Williams Donald es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Peña Èdgar Sallà va intentar enganyar Williams Donald amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Mattias Nilsson de Peña, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Williams Donald en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.