Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Ley de Kostas (1580094) - Carpinterias Grima C.F. (772281) » 298644261: T31/R2

Copa 298644261 Información oficial sobre el partido 298644261 en Hattrick

18.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 2

Atletico De Medeiros C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico De Medeiros C.F.' en el partido 4 - 3 Carpinterias Grima C.F. Alineación oficial del equipo 'Carpinterias Grima C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico De Medeiros C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico De Medeiros C.F.' en el partido 1 - 1 Carpinterias Grima C.F. Alineación oficial del equipo 'Carpinterias Grima C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 17,9 % 56,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico De Medeiros C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Erdal Selçuk va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atletico empatava el partit, 1 a 1, al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Atletico van sortir al contraatac al minut 33, però Robert Dan va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 107 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atletico va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 107, però en Hilton Mock va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Atletico Valente Nemiña no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Manuel Martelo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Bernd Sauber de Atletico va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Énes Vaz Pinto de Atletico, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Víctor Manuel Martelo en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Atletico, Iacopo Fuscioni, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat João Pedro Viçoso xutant per a Atletico va fer anar la pilota just on la volia, però Víctor Manuel Martelo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Carpinterias Grima C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Carpinterias agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Vlãdut Iordache amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Clemente Oyola. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 106 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Clemente Oyola que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 104 (Tirita): Al minut 104, Ignacio Bernabéu de Carpinterias es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ignacio Bernabéu probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antonio Jesús Giménez de Carpinterias va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Ignacio Bernabéu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Tarcisio Piccoli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Carpinterias.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Carpinterias Florindo Arnuzzo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Lodewijk Maton va xutar fora per a Carpinterias, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!