Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Dark (311877) - Villena C.F (1457855) » 298643646: T31/R2

Copa 298643646 Información oficial sobre el partido 298643646 en Hattrick

18.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 2

Elmelocoton Alineación oficial del equipo 'Elmelocoton' en el partido 4 - 3 Rayo Escucha F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Escucha F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Elmelocoton Alineación oficial del equipo 'Elmelocoton' en el partido 2 - 1 Rayo Escucha F.C. Alineación oficial del equipo 'Rayo Escucha F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,3 % 17,2 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elmelocoton

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Passat el minut 24 de joc, Kim Eckkvist facilitava les coses al Elmelocoton amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Adrian Iordache el va rematar Nelson Alberti amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Elmelocoton, atacant per l'esquerra al minut 68, va aprofitar el magnífic llançament de Marc Neumair per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 122 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Todor Tzonev de Elmelocoton aconseguir un gol al minut 102 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Christophe Auffray del Elmelocoton ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rolf Sandsmark! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): En Christophe Auffray va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Elmelocoton se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Zlatan Komnenović de Elmelocoton es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rolf Sandsmark, jugador de Elmelocoton, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 72. Pablo Urbina Gómez, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Fernando Gutiérrez Huerta de Elmelocoton s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Rayo Escucha F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Escucha eren letals, i Guillermo Voces va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 32. L'anotador per Escucha va ser Unegen Mangu, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Escucha van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 76, quan Unegen Mangu va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Baldur Neerhoff von Holderberg estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 92 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tomislav Šušak ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.