Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ammonites C.F. (799377) - Taboolators (1419863) » 298643583: T31/R2

Copa 298643583 Información oficial sobre el partido 298643583 en Hattrick

18.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 2

els rookies Alineación oficial del equipo 'els rookies' en el partido 1 - 4 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
els rookies Alineación oficial del equipo 'els rookies' en el partido 1 - 1 Taboolators Alineación oficial del equipo 'Taboolators' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,5 % 3,8 % 77,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els rookies

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 46 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hilário Pia haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a rookies al minut 46.
  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 47 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Mauro Jándula va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de rookies va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sven-Lasse Weislowski va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Víctor Torné de rookies va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): Després de 10 minuts jugats, Mario Di Bari es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jouni Konu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de rookies Víctor Torné va intentar enganyar Ovidiu Spiridon amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Samuel Quintana xutant per a rookies va fer anar la pilota just on la volia, però Ovidiu Spiridon, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de rookies Mauro Jándula no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ovidiu Spiridon es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de rookies Tobías Erarrizaga, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ovidiu Spiridon. El marcador continuava 1 - 3.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Francisco Javier Oviedo de rookies va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 4.

Taboolators

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Piermarco Picollo de Taboolators, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 28, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Taboolators va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eleuterio Eleysegui va desviar el xut final de Marko Funkel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 113 (Ocasión de falta): Pål Andersson va xutar magistralment una falta al minut 113 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): Hilário Pia va marcar al minut 115 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Piermarco Picollo de Taboolators va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Carrabal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Taboolators, Pål Andersson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Ovidiu Spiridon anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 2 per a Taboolators.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Marko Funkel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Piermarco Picollo de Taboolators, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eleuterio Eleysegui en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 4.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Taboolators Javier Carrabal va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.