Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kagoentoh (1594518) - Cementos Castilla La Mancha C.F. (1339025) » 298643562: T31/R2

Copa 298643562 Información oficial sobre el partido 298643562 en Hattrick

18.08.2010 12:00:00
Copa: Temporada 31 / Ronda 2

real regaliz Alineación oficial del equipo 'real regaliz' en el partido 4 - 3 Cementos Castilla La Mancha C.F. Alineación oficial del equipo 'Cementos Castilla La Mancha C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real regaliz Alineación oficial del equipo 'real regaliz' en el partido 2 - 2 Cementos Castilla La Mancha C.F. Alineación oficial del equipo 'Cementos Castilla La Mancha C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real regaliz

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tommi Maikkunen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del regaliz se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del regaliz van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Paolo Bentivegna va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 40 (Gol de falta): El gol de falta de Karlo Friis Nielsen sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 40 i ampliar l'avantatge de regaliz a 3 - 0.
  • 108 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible (general)): Augustin Pečanac de regaliz va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Flávio Carneiro que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Efrayim Tamir una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 10, però una magnífica aturada de Toivo Rantasaari va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Augustin Pečanac marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Flávio Carneiro que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Flávio Carneiro de regaliz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Efrayim Tamir de regaliz va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mikko Partamies va prendre el seu rol al minut 16.

Cementos Castilla La Mancha C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Un mica després, Luis Mereliat de Cementos va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Cementos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Kévin Got va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Paulo Sérgio Resende va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Cementos va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Werner Eder va fer una jugada per la banda esquerra, però Walter Bosler va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Enrique Galán de Cementos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Waldemar Oostveen va sortir coix del terreny de joc, substituït per Marcos Sáenz. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Pablo Fabian Jara Lunghi de Cementos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.