Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Peña F.C. (1456714) - Calisse (486876) » 289925084: T31/J1/X

Liga 289925084 Información oficial sobre el partido 289925084 en Hattrick

14.08.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / X.4060 (182627)

LordVoldemort's Alineación oficial del equipo 'LordVoldemort's' en el partido 2 - 2 Los aberronchaos Alineación oficial del equipo 'Los aberronchaos' en el partido
IJsbrand Cromvoort (15') 1 - 0
S?awomir Martyna (26') 2 - 0
2 - 1 Honorato Loureda (35')
2 - 2 Alberto Caparrós (68')
LordVoldemort's Alineación oficial del equipo 'LordVoldemort's' en el partido 2 - 2 Los aberronchaos Alineación oficial del equipo 'Los aberronchaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LordVoldemort's Alineación oficial del equipo 'LordVoldemort's' en el partido 2 - 0 Los aberronchaos Alineación oficial del equipo 'Los aberronchaos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LordVoldemort's

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de LordVoldemorts. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que IJsbrand Cromvoort xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LordVoldemorts va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sławomir Martyna progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Artur Fernandes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LordVoldemorts van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rolf Moe, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Artur Fernandes de LordVoldemorts va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, IJsbrand Cromvoort gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Brian Ankergren va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Artur Fernandes de LordVoldemorts es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): LordVoldemorts va fer una substitució al minut 42. Ignacio Hernández Iruela va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Sebi Ursei.

Los aberronchaos

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Jorge Marín Aragón va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Honorato Loureda, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 68, quan Alberto Caparrós va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Jorge Marín Aragón va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Juan Carlos Babastro ocupà el lloc d'en Álvaro Yurretauria al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de aberronchaos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Alberto Caparrós va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Javier Alberto García Ortiz no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.