Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanbi (1418438) - Dicomponengo (988354) » 289925019: T31/J12/X

Liga 289925019 Información oficial sobre el partido 289925019 en Hattrick

30.10.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / X.4058 (182625)

Móstoles City C.F. Alineación oficial del equipo 'Móstoles City C.F.' en el partido 3 - 2 SoulKiller's Alineación oficial del equipo 'SoulKiller's' en el partido
Filiberto Achilli (5') 1 - 0
1 - 1 Tommaso Simari (8')
Yariv Abuksis (38') 2 - 1
2 - 2 Dani Campezo (40')
Jérémie Biette (79') 3 - 2
Móstoles City C.F. Alineación oficial del equipo 'Móstoles City C.F.' en el partido 3 - 2 SoulKiller's Alineación oficial del equipo 'SoulKiller's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Móstoles City C.F. Alineación oficial del equipo 'Móstoles City C.F.' en el partido 0 - 1 SoulKiller's Alineación oficial del equipo 'SoulKiller's' en el partido
Tiene bastante suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Móstoles City C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Móstoles eren letals, i Filiberto Achilli va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Móstoles va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Yariv Abuksis aconseguint el 2 - 1.
  • 186 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Móstoles va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Jérémie Biette, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Móstoles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Rafał Prykiel, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 41 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Yariv Abuksis va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Yariv Abuksis va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zoltán Orsós de Móstoles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krzysztof Radaszewski.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafał Prykiel de Móstoles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Zoltán Orsós no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jérémie Biette va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

SoulKiller's

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 8 una excel·lent centrada de Lluís Gregori va arribar a Tommaso Simari, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per SoulKillers va ser Dani Campezo, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): SoulKillers es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Philipp Kesten no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Deniz Özengin al camp.