Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic de Mincar (1338935) - FC Crackòvia (121675) » 289916937: T31/J8/X

Liga 289916937 Información oficial sobre el partido 289916937 en Hattrick

02.10.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / X.3914 (182481)

Gachys FC Alineación oficial del equipo 'Gachys FC' en el partido 1 - 3 C.D. Esparragosa de Lares Alineación oficial del equipo 'C.D. Esparragosa de Lares' en el partido
0 - 1 Nicasio Anchieta (31')
0 - 2 Martín Sánchez (38')
Juan Arandia (74') 1 - 2
1 - 3 Luis Albiol (78')
Gachys FC Alineación oficial del equipo 'Gachys FC' en el partido 1 - 3 C.D. Esparragosa de Lares Alineación oficial del equipo 'C.D. Esparragosa de Lares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gachys FC Alineación oficial del equipo 'Gachys FC' en el partido 0 - 1 C.D. Esparragosa de Lares Alineación oficial del equipo 'C.D. Esparragosa de Lares' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gachys FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Gachys va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Juan Arandia.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gachys va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Arandia va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Calderer de Gachys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.D. Esparragosa de Lares

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nicasio Anchieta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Esparragosa.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gachys. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Martín Sánchez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Esparragosa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 38.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Luis Albiol va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Roberto Molina va estar a punt de posar per davant a Esparragosa amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Edu Pretel Marín va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gachys. La jugada d'estratègia del Esparragosa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nicasio Anchieta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 76 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 67 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Javier Coutiño se sentia fresc com una rosa.