Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Poder Industrial F.C. (117760) - Cagarnera (491114) » 289915378: T31/J10/X

Liga 289915378 Información oficial sobre el partido 289915378 en Hattrick

16.10.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / X.3886 (182453)

Infierno Gurriato Alineación oficial del equipo 'Infierno Gurriato' en el partido 0 - 1 Cagarnera Alineación oficial del equipo 'Cagarnera' en el partido
0 - 1 Francisco Dalmases (70')
Infierno Gurriato Alineación oficial del equipo 'Infierno Gurriato' en el partido 0 - 1 Cagarnera Alineación oficial del equipo 'Cagarnera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Infierno Gurriato Alineación oficial del equipo 'Infierno Gurriato' en el partido 1 - 1 Cagarnera Alineación oficial del equipo 'Cagarnera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infierno Gurriato

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a Infierno per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zenón Baqueiro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ignasi Camps, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Julián López Barragán quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Avel·lí Basagaña es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Cagarnera

Goles Goles

  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Cagarnera va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 70. Francisco Dalmases va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cagarnera sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ferran Rosés, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Es duien 50 minuts de partit jugats quan Witold Meus va estar a punt de posar per davant a Cagarnera amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Danylo Serdyuk va impedir un gol cantat.
  • 217 Minuto 86 (Ocasión evento especial cansancio): David Iguíñiz començava a fer errades greus a causa del cansament, fet que posava en dificultats la resta de la defensa del seu equip.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Francisco Dalmases al minut 88, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Ferran Rosés va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Danylo Serdyuk va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Ferran Rosés que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.