Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Sobradillo (1419957) - Siniencs (1595414) » 289899993: T31/J14/X

Liga 289899993 Información oficial sobre el partido 289899993 en Hattrick

13.11.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / X.3611 (182178)

UD Sobradillo Alineación oficial del equipo 'UD Sobradillo' en el partido 2 - 3 F.C. Dinamo Sporting Casserres Alineación oficial del equipo 'F.C. Dinamo Sporting Casserres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Sobradillo Alineación oficial del equipo 'UD Sobradillo' en el partido 0 - 3 F.C. Dinamo Sporting Casserres Alineación oficial del equipo 'F.C. Dinamo Sporting Casserres' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Sobradillo

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En Josep Marrassé va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jean Legendre la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 43 i semblava que Sobradillo desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Juan Tolosa Carrión va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Josep Marrassé va rebre molts aplaudiments. Al minut 28 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Sobradillo van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Ján Žiarovský no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

F.C. Dinamo Sporting Casserres

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 22, quan Walter Geroks va posar els visitants Casserres per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 47 minuts Mika Taurén va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 54 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 54, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mika Taurén es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Casserres va estar a punt de marcar quan Bruno Carotenuto va fer una passada impressionant a Paco Idiazábal, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Paco Idiazábal va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Paco Idiazábal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Walter Geroks va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Axel Wildenstein va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bruno Carotenuto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.