Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

titanes de gandesa (995187) - Amiba C.F (797098) » 289898356: T31/J11/X

Liga 289898356 Información oficial sobre el partido 289898356 en Hattrick

23.10.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / X.3582 (182149)

Virgen de las Mercedes Alineación oficial del equipo 'Virgen de las Mercedes' en el partido 1 - 8 Mas moral que el Alcoyano Alineación oficial del equipo 'Mas moral que el Alcoyano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Virgen de las Mercedes Alineación oficial del equipo 'Virgen de las Mercedes' en el partido 0 - 9 Mas moral que el Alcoyano Alineación oficial del equipo 'Mas moral que el Alcoyano' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Virgen de las Mercedes

Goles Goles

  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Werner Grabher va treure un córner llarg cap al segon pal que en Eike-Matthias Raufer, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Lolo Trevilla no oblidarà el que li va passar durant el minut 27. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Mas moral que el Alcoyano

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): En Rolf Kemmer va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 4. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 180 Minuto 13 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 13 pels visitants. En Rolf Kemmer va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rolf Kemmer, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Rolf Kemmer va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 4 per a Alcoyano.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Alcoyano. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Cristi Perian xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Alcoyano l'avantatge per 1 - 6. Shimshon Mizrachi en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Giulio Calcagno de Alcoyano va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 7 al minut 79. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, els visitants es van col·locar 1 - 8 per sobre quan 麦 (Mai) 瑞勃 (Ruibo) va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Shimshon Mizrachi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Thorbjørn Ånensen, però la pilota va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 51 (Evento clima: sol, OK técnico): En Anton Kerbler va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.