Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stoitxkov (1588145) - amun valencia c.f (309099) » 289897722: T31/J6/X

Liga 289897722 Información oficial sobre el partido 289897722 en Hattrick

18.09.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / X.3571 (182138)

Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido 4 - 4 amun valencia c.f Alineación oficial del equipo 'amun valencia c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido 3 - 6 amun valencia c.f Alineación oficial del equipo 'amun valencia c.f' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoitxkov

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 35, Francisco Javier Elgueza va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a José María Avellaneda que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Stoitxkov va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eduardo Ramírez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 80, en Francisco Javier Elgueza la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en José María Avellaneda que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Fritz Stouten la va rematar José María Avellaneda amb una magnífica volea que va fer pujar per a Stoitxkov el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Eduardo Ramírez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

amun valencia c.f

Goles Goles

  • 151 Minuto 52 (Gol por el centro): Un mica després, Sandro Salcedo de valencia va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 62 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de valencia. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Sandro Salcedo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 160 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86 del partit, Julio Deslluc va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 88 minuts Nazaras Chursas va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Sebastian Mattevi de valencia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Mikael Sassen va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Aki Nyman.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Nazaras Chursas de valencia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martin Wachtl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 41 (Lesión grave): Després de 41 minuts, valencia va veure com el seu jugador Giorgio Castello havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Martin Wachtl entraria per ocupar el seu lloc.