Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vilbao (795807) - Melbourne Piti (1462269) » 289897284: T31/J9/X

Liga 289897284 Información oficial sobre el partido 289897284 en Hattrick

09.10.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.3563 (182130)

aura team Alineación oficial del equipo 'aura team' en el partido 0 - 0 Piborribo F.C. Alineación oficial del equipo 'Piborribo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
aura team Alineación oficial del equipo 'aura team' en el partido 1 - 2 Piborribo F.C. Alineación oficial del equipo 'Piborribo F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aura team

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Santa Cruz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 3 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 3 de partit, quan un jugador de aura, en Juan Cortés, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Rafael Santa Cruz de aura va abandonar el terreny de joc després de 25 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jorge García de Coaña va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Celso Mugardos ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Piborribo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Emeterio Las Heras va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Daniel Miura, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ignacio Hernández Alba no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Modesto Quijano de Piborribo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Piborribo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Miura va desviar el xut final de Ignacio Hernández Alba després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Piborribo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Bécquer va sortir per sobre el travesser.