Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vista Alegre F.C (1588150) - Leome Team (435092) » 289892431: T31/J14/X

Liga 289892431 Información oficial sobre el partido 289892431 en Hattrick

13.11.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / X.3476 (182043)

llumasanes F.C Alineación oficial del equipo 'llumasanes F.C' en el partido 6 - 3 Leome Team Alineación oficial del equipo 'Leome Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
llumasanes F.C Alineación oficial del equipo 'llumasanes F.C' en el partido 4 - 2 Leome Team Alineación oficial del equipo 'Leome Team' en el partido
Tiene suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,0 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

llumasanes F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Estanislau de Bares va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del llumasanes amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Giancarlo Condemi en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador Giancarlo Condemi de llumasanes, després de 48 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): llumasanes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marc Prats va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 89 minuts de joc, Estanislau de Bares, corrent com un esperitat, superà primer Alejandro Cantera per velocitat, i després el porter posant el 5 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): llumasanes va aconseguir el 6 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Crin Zoe, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Estanislau de Bares que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): llumasanes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Salvador Carrión ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rolim Conceição Marques de llumasanes es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Giancarlo Condemi, jugador de llumasanes, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 80. Eduardo Castellsir, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Salvador Carrión va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de llumasanes estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Luis Etulaín probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Abdullah Nefer.

Leome Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Leome agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Taciano Araújo Pena amb mestria.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jaume Rocosa va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 3 quan Taciano Araújo Pena va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 81 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Taciano Araújo Pena.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alejandro Cantera que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.