Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Ludos (1434320) - G14 Big Phanters (800546) » 289889751: T31/J1/X

Liga 289889751 Información oficial sobre el partido 289889751 en Hattrick

14.08.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / X.3429 (181996)

Pro Patria - In Aeternum Alineación oficial del equipo 'Pro Patria - In Aeternum' en el partido 3 - 2 batamanta cf Alineación oficial del equipo 'batamanta cf' en el partido
Etién Mantiñán (42') 1 - 0
Etién Mantiñán (43') 2 - 0
Llibert Escala (62') 3 - 0
3 - 1 Víctor Cuadrado (75')
3 - 2 Maiol Solivellas (76')
Pro Patria - In Aeternum Alineación oficial del equipo 'Pro Patria - In Aeternum' en el partido 3 - 2 batamanta cf Alineación oficial del equipo 'batamanta cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pro Patria - In Aeternum Alineación oficial del equipo 'Pro Patria - In Aeternum' en el partido 6 - 0 batamanta cf Alineación oficial del equipo 'batamanta cf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pro Patria - In Aeternum

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Aeternum contenien la respiració mentre en Etién Mantiñán s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jordi Bagur arribés a peus de Etién Mantiñán, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Aeternum el 2 - 0.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Aeternum va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Llibert Escala va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pelegrí Martí va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Josep Maria Bassolas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 es va veure una gran oportunitat per a Aeternum per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Etién Mantiñán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Marcos Vivero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aeternum se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Etién Mantiñán va fallar un penal al minut 79.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Etién Mantiñán de Aeternum amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Ignacio García Labarce ocupà el lloc d'en Pelegrí Martí al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de Aeternum quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de Aeternum, en Enrique Latorre, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Aeternum va fer una substitució al minut 85. Ignacio García Labarce va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Diego Rodríguez.

batamanta cf

Goles Goles

  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Víctor Cuadrado va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Maiol Solivellas de batamanta després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ricardo Piñeiro Truan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Víctor Moreno Cervera va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Rosendo Galiñáns no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Toni Bañuelos de batamanta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Gallemí de batamanta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Ricardo Piñeiro Truan, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.