Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nuevo Driver F.C. (123972) - Gordons F.C (798988) » 289888238: T31/J1/X

Liga 289888238 Información oficial sobre el partido 289888238 en Hattrick

14.08.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / X.3402 (181969)

SEVILLA FC B Alineación oficial del equipo 'SEVILLA FC B' en el partido 1 - 2 futbol a tope Alineación oficial del equipo 'futbol a tope' en el partido
0 - 1 Salva Gurruchaga (29')
Juan Rubio Ribera (59') 1 - 1
1 - 2 Jorge Urruchi (71')
SEVILLA FC B Alineación oficial del equipo 'SEVILLA FC B' en el partido 1 - 2 futbol a tope Alineación oficial del equipo 'futbol a tope' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SEVILLA FC B Alineación oficial del equipo 'SEVILLA FC B' en el partido 3 - 1 futbol a tope Alineación oficial del equipo 'futbol a tope' en el partido
Tiene mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEVILLA FC B

Goles Goles

  • 114 Minuto 59 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 59. Juan Rubio Ribera, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pep Blanquet va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Javier Iturriospe rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Javier Iturriospe arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marçal Reixach de SEVILLA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): SEVILLA va fer una substitució al minut 9. Rodrigo Pasquet va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Celedonio Esplugal.

futbol a tope

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): El porter de futbol va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Salva Gurruchaga va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jorge Urruchi va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 57 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jorge Urruchi va ser clau en la jugada d'atac de futbol al minut 57, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pol Mira, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ferran Cutal de futbol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pol Mira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Oriol Gallart ocupà el lloc d'en Mariano Pajares al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de futbol quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Al minut 76, Pol Mira de futbol es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.