Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Phoenix (1438470) - Pucerba X (796263) » 289885983: T31/J12/X

Liga 289885983 Información oficial sobre el partido 289885983 en Hattrick

30.10.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / X.3361 (181928)

VK CITY Alineación oficial del equipo 'VK CITY' en el partido 0 - 2 F.C Corrales Alineación oficial del equipo 'F.C Corrales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
VK CITY Alineación oficial del equipo 'VK CITY' en el partido 0 - 5 F.C Corrales Alineación oficial del equipo 'F.C Corrales' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VK CITY

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CITY va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Prião Monteiro, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lluís-Anton de Bosch.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tesifonte Fortuny de CITY amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

F.C Corrales

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Corrales va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Manuel Parme va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 14 minuts, el tirador de faltes del Corrales va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jeroen Clijsters, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Giorgio Bleuten va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Artūrs Bondarevs va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CITY. La jugada d'estratègia del Corrales per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Emad Shafizadeh va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Gregori del Bosch quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Artūrs Bondarevs, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lutz Frisque després de 63 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Artūrs Bondarevs va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sandro Codes es va quedar sol davant del porter, al minut 67. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Emad Shafizadeh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Gregori del Bosch de Corrales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64 de partit, Emad Shafizadeh de Corrales va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Emad Shafizadeh no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Giorgio Bleuten, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.