Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atleticoborrajas FC (1337685) - Iliturgi 2016 CF (1365803) » 289878862: T31/J9/X

Liga 289878862 Información oficial sobre el partido 289878862 en Hattrick

09.10.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / X.3234 (181801)

MANEL C.F. Alineación oficial del equipo 'MANEL C.F.' en el partido 5 - 1 torreblanca Alineación oficial del equipo 'torreblanca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MANEL C.F. Alineación oficial del equipo 'MANEL C.F.' en el partido 2 - 0 torreblanca Alineación oficial del equipo 'torreblanca' en el partido
Tiene bastante suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MANEL C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): MANEL va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què George Etiebet, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Joseba Zalakain que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Zsolt Madár va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 16 minuts, el tirador de faltes del MANEL va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en George Etiebet, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fructuoso Narváez va anar directament als peus de Odín Medina Carvajal que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Alejandro Carrere de Abense va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Odín Medina Carvajal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gustaw Kuchno va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Gustav Opsahl gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar Sillerero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fructuoso Narváez de MANEL es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Hieronim Szalski no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Joseba Zalakain. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

torreblanca

Goles Goles

  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El 5 - 1 el va apuntar al seu compte particular Kenneth Måland de torreblanca després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Melvin Petkovic, jugador de torreblanca, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 36. Julio Camoens, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Kenneth Måland, que no va rendir al seu nivell habitual.