Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Danteam (800116) - Aldea FT (773897) » 289877942: T31/J4/X

Liga 289877942 Información oficial sobre el partido 289877942 en Hattrick

04.09.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / X.3218 (181785)

CD Pepperoni Alineación oficial del equipo 'CD Pepperoni' en el partido 4 - 1 F.C. RENGO Alineación oficial del equipo 'F.C. RENGO' en el partido
0 - 1 Jaime Colinas (8')
Magnus Andersson (22') 1 - 1
Robert Brandl (32') 2 - 1
Lars Holzapfel (56') 3 - 1
Magnus Andersson (73') 4 - 1
CD Pepperoni Alineación oficial del equipo 'CD Pepperoni' en el partido 4 - 1 F.C. RENGO Alineación oficial del equipo 'F.C. RENGO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Pepperoni Alineación oficial del equipo 'CD Pepperoni' en el partido 2 - 1 F.C. RENGO Alineación oficial del equipo 'F.C. RENGO' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,3 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Pepperoni

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): El porter de Pepperoni va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Magnus Andersson va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pepperoni eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 32, Robert Brandl va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 186 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Pepperoni va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Lars Holzapfel rematés de volea a la xarxa. El 3 - 1 pujava al marcador al minut 56.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pepperoni a 4 - 1. Magnus Andersson va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan José Monje de Pepperoni va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Kian Bajalan de Pepperoni va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. RENGO

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, RENGO es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jaime Colinas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Juan José Monje no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en José Berzal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El RENGO creava perill des de la dreta al minut 55, però en Friso Verkerck, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Joaquín Vegena desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Serrano Pacheco de RENGO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Julio Villanueva va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alberto Serrano Pacheco.
  • 092 Minuto 60 (Lesión grave): Joaquín Vegena, de RENGO, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jordi Nogueroles el va substituir.