Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guadix F.C. (1460200) - Dioses Ninfomanos (1599097) » 289874301: T31/J3/X

Liga 289874301 Información oficial sobre el partido 289874301 en Hattrick

28.08.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / X.3153 (181720)

nepotu cruci Alineación oficial del equipo 'nepotu cruci' en el partido 3 - 0 ZiposCrew Alineación oficial del equipo 'ZiposCrew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nepotu cruci Alineación oficial del equipo 'nepotu cruci' en el partido 4 - 0 ZiposCrew Alineación oficial del equipo 'ZiposCrew' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nepotu cruci

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 8 minuts, el tirador de faltes del nepotu va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roldán Guillot, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de nepotu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roldán Guillot progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): nepotu va augmentar la diferència quan Gui Fontinha no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Massimiliano Ricciatti va servir per deixar enrere el gegant Carlos Hipólito al minut 35, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El nepotu ho intentava per la dreta per mitjà de Massimiliano Ricciatti, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de nepotu, en Lutz Ensmann, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

ZiposCrew

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del nepotu. La jugada d'estratègia del ZiposCrew per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Antonio Delas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ortiz el Viejo de ZiposCrew va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Miguel Ortiz el Viejo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Brunsoms de ZiposCrew amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.