Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ForzaAtm (1365315) - Noel team 7 (1595677) » 289872284: T31/J3/X

Liga 289872284 Información oficial sobre el partido 289872284 en Hattrick

28.08.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / X.3117 (181684)

ForzaAtm Alineación oficial del equipo 'ForzaAtm' en el partido 5 - 2 LA LAGUNA NEGRA Alineación oficial del equipo 'LA LAGUNA NEGRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ForzaAtm Alineación oficial del equipo 'ForzaAtm' en el partido 5 - 1 LA LAGUNA NEGRA Alineación oficial del equipo 'LA LAGUNA NEGRA' en el partido
Tiene un resultado normal 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ForzaAtm

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ForzaAtm una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Franck Kirk Jensen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 27.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del ForzaAtm contenien la respiració mentre en Markos Karetie s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): ForzaAtm, atacant per l'esquerra al minut 44, va aprofitar el magnífic llançament de Joel Moià per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): ForzaAtm va augmentar la diferència quan Àlex Piera no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): El gol de falta de Ricard Roquet sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 82 i ampliar l'avantatge de ForzaAtm a 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): ForzaAtm va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel Barboza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel Chapari va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El ForzaAtm ho intentava per la dreta per mitjà de Miguel Barboza, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Serafín Frieira de ForzaAtm va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Barcons de ForzaAtm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Markos Karetie de ForzaAtm va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Serafín Frieira va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que ForzaAtm va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de ForzaAtm, en Ricard Roquet, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

LA LAGUNA NEGRA

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): LAGUNA va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Aser Compains va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 en Diego Dala va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 36 minuts de joc, Roberto Arce semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Sarrasqueta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): Miguel Mauri estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.